Bliv medlem af Meny Bogense Vinklub Anno 2009!

Meny Bogense byder på et særdeles flot udvalg af vine, og her er vine for enhver smag. Du får endnu mere ud af de gode vine ved at melde dig ind i vores vinklub.

God vin og godt selskab er opskriften på en perfekt aften.

Men når vi står og skal vælge en vin, så bliver det tit den samme vi plejer, og det er svært at finde ud af, hvad man ellers skal vælge.

Vi gør det endnu lettere for dig at få nogle gode og spændende flasker vin med hjem med vores vinklub.

  • Som medlem af Meny Bogenses Vinklub anno 2009 får du hver måned vin til en værdi af mindst 110 kr.: Det er typisk to flasker vin.
  • Der følger selvfølgelig en god beskrivelse af den ny måneds vin med, så du kan få det optimale ud af din vin og får helt ny indsigt i din vin.
  • Du får førsteret og mindst to reservationer til rabatpris til de 4-5 vinsmagninger, Meny Bogense afholder i løbet af året. Her får du hver gang lejlighed til at smage en lang række vine fra en dygtig vinmager. Du får også mulighed for at nyde lækker mad. Og så er der selvfølgelig ægte hygge med de andre medlemmer af vinklubben.
  • Og så får du selvfølgelig også gode tilbud på vine og spændende information om vin.

Du betaler kun 1300,- om året for medlemskab af Meny Bogenses vinklub.

Har du lyst til at give et helt eller et halvt medlemskab i gave, så har du måske fået en ny gaveidé til ham, der har alt.

Kontakt Lasse Andersen på tlf. 63 82 20 05 – 40425085 eller via e-mail til lasse.andersen@meny.dk

Her kan du læse om vores kommende og tidligere events i vinklubben. 

God vinsmagning i Meny Bogense
Vinsmagning i Bogense Meny