Velkommen til Meny Bogense!

Meny er Bogenses største og bedste fødevaremarked. Du er altid velkommen i Meny Bogense. Her får du både alle basisvarerne og mange lækre specialiteter, og der er et enormt udvalg af frugt og grønt, ost og vin, delikatessevarer og fersk kød og fisk.

Meny Bogense åbnede 16. maj 2015 med et brag af en åbningsfest. Men før det har supermarkedet ligget i Bogense i mere end 25 år under forskellige navne, så vi har stor erfaring i at give både lokale og turister god service og de bedste varer.

Slagter og delikatesse

Meny Bogense har egen slagter, der byder på mørt kød i gode udskæringer, samt hjemmelavede pølser og røgvarer. Her er også en stor delikatesseafdeling med egen salatbar, og så kan du købe friske brød og kager i den store bagerafdeling.

Postbutik

Meny Bogense har også byens postbutik, så skal du sende breve, købe frimærker eller afhente pakker, så er vi klar til at hjælpe dig.

Dagligvarer

Og så byder Meny Bogense naturligvis også på alle de dagligvarer og husholdningsartikler, du har brug for: Fra elpærer til cremer og legetøj til børnene og meget, meget mere.

Find ugens tilbud

Husk at holde øje med tilbudsavisen, Facebook og annoncerne i Ugeavisen Nordfyn hver uge for at finde de gode tilbud.

Du er altid velkommen til at besøge os i butikken!

Kontakt

Meny Bogense er ejet af brødrene Lasse og Palle Andersen, også kaldet LP.

Kontakt Meny Bogense på tlf. +45 6481 2145 eller via mail til mail@menybogense.dk