Snup en lækker grillstegt kylling med hjem fra Meny Bogense!


Skal du ikke have en søndagskylling? Hver søndag kan du få en grillet, lækker og saftig Himmerland-kyllinger. Vi er faktisk klar med en hel menu lige til at tage med hjem. Vi pakker kyllingen i varmepose, så den er klar til at blive serveret. Hvis du vil have en nem aftensmad søndag aften, skal du blot bestille to dage i forvejen. Så har vi gjort alt arbejdet, når du henter kyllingen søndag aften. 

Du kan vælge at tage en hel grillkylling, en stor bakke pomfritter med ketchup eller pomfritdressing, coleslaw og agurkesalat for kun 140 kr. Så har du nok til en familie på 4 personer. Kan I ikke spise så meget, så kan I også nyde en mindre menu med en halv grillkylling og mad til to personer til kun 90 kr.

Det er selvfølgelig også muligt at sammensætte din menu helt selv. Så skal I blot betale for grillkylling, pomfritter eller hvad I nu har lyst til, når I skal nyde et nemt og afslappet aftensmåltid derhjemme.

Himmerland-kyllinger

Himmerland-kyllinger er lækker mad til dig. Himmerland-kyllinger får danske ærter som en del af deres foder. De har adgang til hø fra gårdens enge og mere plads end normalt, og de kan frit skrabe i træspåner i en varm stald. Alt sammen er med til at give en dejlig smagfuld kylling! Nyd den til dit søndagsmåltid.