Mælk og bananer

Har du lyst til at bage banankage? Kan den mindste godt lide bananmos og mælk? Vil du gerne give børnene sund frugt med i børnehaven? Så er Meny Bogenses søndag-tirsdagstilbud lige noget for dig.

Hver søndag til tirsdag er der tilbud på økologisk mælk og bananer i Meny Bogense. Du får en liter økologisk Harmonie let-, skummet eller minimælk fra Arla for kun 6,95,- . Og du kan købe en banan for kun 1,-

Mælk er godt – og det er bananer også

Bananer er god og nærende mad til både børn og voksne. Mælk er sundt, og det er altid dejligt at kunne drikke et glas mælk til. Det er god mad for både børn og voksne. Og så er det oven i købet billigt, når du benytter dig af det gode tilbud.

Husk vores søndag-tirsdagstilbud, når du tager på indkøb i Meny Bogense. Vi byder på masser af sunde og billige basisvarer, og der er mange varer til hele familien. Vores tilbud er en god måde for dig at få nogle sunde basisvarer meget billigt.

Mælk er fuld af kalk og protein og mange vigtige mineraler og vitaminer. Derfor er mælk en vigtig fødevare i din kost – og det gælder for hele livet. Bananer er gode for fordøjelsen, og de er fyldt med kalium og c-vitamin. Derfor er det en god idé at benytte sig af Meny Bogenses gode søndag-tirsdagstilbud hele året rundt!