Smag på Nordfyn – og få fat i de lokale råvarer i Meny Bogense!

Hele året rundt kan du nyde de dejlige friske nordfynske madvarer fra lokale producenter. Alle varerne kommer til salg i Meny Bogense i løbet af sæsonen, så du kan nyde dem friske fra avlerne. Det er så let som muligt: Meny Bogense får råvarer direkte fra de lokale avlere og sætter dem til salg samme dag. Så får du friske jordbær, skovbær, porrer, løg, ærter og meget, meget andet med hjem. 

Du kan selvfølgelig også få fat i den lækreste gyldne honning fra lokale producenter, syltetøj og andre spændende varer, hvis du har lyst til at prøve at få ægte nordfynske delikatesser med hjem.

Nordfynske madvarer er god kvalitet

Nordfyn er et meget frugtbart område med masser af sol og god muld, hvor der vokser de lækreste planter. De store gartnerier byder også på mange specielle grøntsager. Der er frodige frugtplantager, hvorfra du kan få lækre æbler, pærer og ikke mindst kirsebær. Når det er sæson, kan du også få fat i stikkelsbær, ribs og andre lækre bær fyldt med sol og vitaminer. Kalve, grise og høns trives også fornøjet på de nordfynske landbrug. Det sikrer dig en god madkvalitet. Det betyder også, at dine madvarer ikke har lang transporttid.

Find de lækre varer fra Nordfyn

Du finder varerne rundt omkring i butikken. Kig efter vareskiltene, hvor vi skriver når det er lokale varer.  Du kan være sikker på at finde mange spændende nordfynske madvarer i Meny Bogense.