Få et nemt og lækkert måltid med hjem!

Køb weekendMENY med hjem og nyd en dejlig og nem middag. Hver fredag byder slagteren i Meny Bogense på de flotteste møre bøffer i forskellige udskæringer. Kom forbi og vælg de bedste bøffer ud til ugens bedste aftensmåltid.

Sammensæt din egen Meny for to – eller flere personer

Gør det så let for sig selv om muligt og få din helt egen menu sammensat for to personer fra 149 kr. Du kan vælge mellem de gode bøffer, kartofler tilberedt på forskellige måder, hjemmelavede salater og sovs. Så skal du kun hjem og varme maden og tilberede de store bøffer. På den måde kan du nyde en lækker weekendMENY, som ikke tager lang tid for dig at tilberede.

Kvalitetskød

Bøfferne i WeekendMenyen for 2 er altid Dansk Kødkvæg. Det er ikke de billigste bøffer på markedet, men vi kan garantere, at kvaliteten er i top, og de smager fantastisk. Slagteren har lavet de bedste udskæringer til dig, så du kan sætte tænderne i et godt stykke kød.

Har du en sød tand?

Du kan også vælge at tage en lækker dessert med hjem, fx Meny Bogenses lækre hjemmelavede is eller en af de spændende søde lækkerier, vi gør klar i løbet af fredagen. Så er festmåltidet hjemme!